Kontakt os

Kontakt en af vores specialister

Kontaktpersoner

Henrik B. Christensen
Managing Director

henrik@mscontainers.dk

M: +45 23602049

Mikkel Scott Hansen
Sales and Operations

mikkel@mscontainers.dk

M: +45 30705337

Nguyen Thai Pham
Sales and Operations

nguyen@mscontainers.dk

M: +45 30692510

Brunbjergvej 6, 1. | 8240 Risskov | Danmark | T: +45 86 22 33 63 | E: info@mscontainers.dk

Vælg M/S CONTAINERS

Som en af de større aktører på engrossalg af skibscontainere kan M/S CONTAINERS tilbyde dig nye og brugte containere til den laveste pris, og med et stort globalt netværk er vi i stand til at arbejde tæt sammen med de største producenter af containere.

På baggrund af vores tætte samarbejde med de største producenter af containere kan vi, udover standard 20 fods og 40 fods containere, tilbyde dig containere der er bygget i overensstemmelse med dine specifikationer.

Vi kombinere lokal viden med global købekraft for at kunne levere dig en container til den bedste pris.

Med vore containerdepoter over hele Europa kan vi hurtigt levere din container på din adresse, og til en konkurrencedygtig pris. Vi kan levere den rigtige container og det rette tilbehør (hylder, arbejdsborde etc.) til opgaven.

M/S CONTAINERS tilbyder en bred vifte af nye og brugte containere. Hvis du foretrækker at leje din container er M/S CONTAINERS også den rette samarbejdspartner for dig. Vores flåde består af fragtcontainere i alle de regulære størrelser, midlertidige kontorfaciliteter, containere til opbevaring af farlige eller kemiske materialer etc. Du kan leje disse containere, men de kan også leases eller købes via en afdragsordning.

Har du brug for en specialløsing? Vore specialister kan udføre alle former for tilpasninger. Containere i dit firmas farver, ekstra døre eller specialstørrelse? Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende ombygning af containere, er du velkommen til at kontakte en af vore containerspecialister. De står til din rådighed.

Med M/S CONTAINERS har du adgang til den største specialviden og en stor flåde af containere til meget fordelagtige priser.

M/S CONTAINERS 1001 at tænke ud af boksen på.

Navigation