En hurtig containercheckliste

Vi kan først give dig en endelig pris på dit ønskede lejemål når vi har talt med dig om det, så kontakt os endelig med dine behov. Ring til vores udlejningsteam på +45 86223363.

Tilbehør og ændringer

Vi har et stort udvalg af tilbehør, som vi kan tilpasse/tilbyde som en del af lejeaftalen inklusive ramper, hylder, maling i din ønskede farve/firmafarve etc. Kontakt os for et tilbud.

Levering

Vi leverer og henter vore containere med selvlæssende lastbiler, der køres af certificerede chauffører, der er bekendte med alle lovkrav. Containerne opbevares på depoter over hele Holland så vi kan minimere leveringstid og transportomkostninger. Vore gebyrer for levering er i princippet baseret på afstanden fra vores nærmeste depot. Vær dog opmærksom på at der kan være leveringsbetingede omstændigheder, der afgør valget af lastbil eller den anvendte tid.

Krav til leveringsted

For at sikre en sikker levering af den container du har valgt, skal vi være sikre på at det sted du har valgt, lever op til en række kriterier. Detaljer kan findes under tekniske specifikationer for den container du har valgt. Hvis du er i tvivl om noget omkring adgangsforholdene til leveringsstedet, ring da til os på +45 86223363 og få en snak om det. Om nødvendigt kan vi tilbyde en gennemgang af leveringsstedet.

Afhentning

Vi henter containeren på din adresse indenfor tre arbejdsdage fra du har givet os besked om at du er færdig med at bruge den. Vi forventer at den er i god stand og rengjort. Afhentningsservicen afregnes på samme vilkår som levering (se ovenfor). Hvis du stadig har spørgsmål omkring leje af en fragtcontainer til dit firma eller private formål, kan du også se vores side med Ofte stillede spørgsmål. Eller endnu bedre … ring til os på +45 86223363 og få en uforpligtende snak.

Navigation