En guide til at vælge en container

M/S CONTAINERS er eksperter i udlejning af containere og vi har mange førstegangslejere.  Vi vil guide dig gennem processen på almindeligt engelsk, besvare alle dine spørgsmål og give dig en fast pris og leveringsdato – alt i et opkald på +45 86223363.

Hvor skal jeg starte?

Vores 5-TRINSPROCESS gør valget af den rigtige opbevaringscontainer nemt;

  1. Vælg containerstørrelse
  2. Vælg containertype
  3. Vælg leveringssted
  4. Vælg tilbehør (hvis det er nødvendigt)
  5. Kontakt os for pris og leveringsdato

Kan det være mere simpelt?

1. Vælg containerstørrelse

Der er et stort udvalg af containerstørrelser (beskrevet med deres længde i fod), varierende fra den meget store 40 fods til den lille 6 fods container. Containere fra 10 fod og derover har den samme bredde (8 fod) og højde (8 fod 6) uanset længde. Det kan være svært at vælge størrelse medmindre du har en meget klar idé om hvad du skal bruge den til. Vi foreslår at du sammenligner en 20 fods container med en almindelig privat garage. Er en almindelig garage stor nok til dit behov? For stor? For lille? Har du brug for mere højde kan vi også levere ‘ekstra høje containere der er 9fod 6 høje med de samme dimensioner. Og hvis du stadig ikke kan beslutte dig, så ring til os og vi tager en snak om det.

3. Vælg leveringssted

Vi leverer og afhenter vore containere med godkendte leverandører enten med kranbiler eller på chassis efter dine behov og ønsker. Selvom alle vore chauffører er meget dygtige, kan de ikke gøre det umulige. Du skal sikre dig at stedet hvor du vil have din container stående på er fladt, hårdt underlag med tilstrækkelig plads til både containeren OG lastbilen. Du skal også sikre dig, at der ikke er lavthængende kabler eller træer og, da lastbil og container er ret tunge, at der ikke er kabler, drænrør eller andet, der kan tage skade.

3. Vælg containertype.

De fleste containere åbnes i enden, men vi har også containere med sideåbning. Vi anbefaler dog, at du vælger en der åbnes i enden medmindre du har et specifikt behov for sideåbning, da udvalget kan være begrænset. Hvis du planlægger at bruge containeren som byggepladskontor eller til andre personaleformål, er der selvfølgelig et bredere udvalg af specialiserede produkter.

4. Valg af tilbehør (hvis der er behov for det)

Containerne leveres som standard som en tom stålboks med et simpelt trægulv. Hvis du planlægger at opbevare nemt stabelbare emner (kasser) eller store ikke-stabelbare emner, er dette ideelt. Men for at få den optimale anvendelse af opbevaringspladsen kunne det være du ville have reoler/hylder, trin, ramper, lys, forsikringsgodkendte låse  eller andet tilbehør. Vi har et stort udvalg af tilbehør, der kan tilpasses/leveres som en del af lejeaftalen.

5. Kontakt M/S CONTAINERS for pris og leveringsdato

Hvert år importerer vi tusindvis af containere direkte fra vore partnere i Kina – hvilket betyder at vi har et stort udvalg af alle størrelser og udgaver. Containerne er på lager over hele Europa så vi kan minimere leveringstiden og priserne. Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt du skal leje en fragtcontainer til dit firma eller dine private behov kan du gå til vores side med Ofte stillede spørgsmål. Eller endnu bedre … ring til os på +45 86223363 og få en uforpligtende snak.

Navigation